Helpende hand.  

LEES MEER ->


Zoek contact.

LEES MEER ->


Helpende hand


Geachte bezoeker,

U bent druk bezig een mooie carrière op te bouwen, geniet van uw gezin en probeert genoeg tijd vrij te maken voor de leuke dingen in het leven. Wie zo met beide benen in het leven staat, houdt zich liever niet bezig met het overlijden. Dat is niet zo gek.

Toch is het verstandig om nu alvast iets te regelen voor later. Dan weet u zeker dat uw uitvaart in stijl is. Op uw eigen, persoonlijke manier en zonder dat nabestaanden te maken krijgen met onnodig extra verdriet en onverwacht hoge kosten. Uitvaartpolis-online regelt het graag voor u!  

Gelukkig heeft u uw verzekeringen goed geregeld. Dat is een prettige gedachte! Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat het ook heel belangrijk is om uw uitvaart te verzekeren. U wilt immers toch niet uw nabestaanden opzadelen met de zorg en financiële consequenties van een overlijden? Regel daarom vandaag nog uw uitvaartverzekering. 

Natura-uitvaartverzekering
Met een natura-uitvaartverzekering regelt u uw uitvaart in een keer goed. Deze verzekering biedt u namelijk de zekerheid van zorg; uw uitvaart wordt volledig verzorgd én betaald. Toch begrijpen we dat u misschien eerst nog wat vragen beantwoord wilt hebben, voordat u een uitvaartverzekering afsluit. Omdat persoonlijk advies en internet in de toekomst steeds meer hand in hand zullen gaan, besteden we op onze website uitgebreid aandacht aan alles wat met uitvaart te maken heeft. Zo krijgt u van ons ook op dit gebied compleet advies, zoals u van ons gewend bent. 

 U kunt uw ‘Monuta Natura-uitvaartverzekering’ nu online afsluiten. U vult de gegevens in van de personen voor wie de verzekering bedoeld is en wij berekenen direct de premie die voor uw situatie zou gelden. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u direct de verzekering sluiten en bent u dus voor de rest van uw leven verzekerd. 

U kunt bij ons ook voor een uitvaartverzekering van Dela terecht. Via Dela Uitvaartverzekeringen kunt u dat geheel online regelen. 

 Schroom niet, mail ons uw vragen en/of bemerkingen: info@rosmediators.nl